Ajánlatkérés defibrillátorra

Válassza ki a készüléket (több is jelölhető)*

A COVID-19 vírussal kapcsolatban tett intézkedések és tájékoztató.

Felelősségteljes egészségügyi szolgáltatóként arra törekszünk, hogy ezen időszakban is magas szinten, biztonságosan ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.

Jelenleg szinte minden termékből megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk. Az igények többségét ki tudjuk elégíteni. Sajnos az utánpótlásban bizonyos termékeknél jelentkezhetnek szállítási/gyártási nehézségek, melyeket lehetőségeinkhez képest próbáljuk orvosolni.

Bevezetett intézkedéseink, és protokolljaink: 

  • Munkatársaink többsége Home Office munkavégzés keretében látja el feladatait. (természetesen telefonon is elérhetőek maradtunk, de a megnövekedett hívások miatt, kérjük email üzenet, vagy a honlapunkon található üzenetküldő felület használatát részesítsék előnyben
  • A raktárunkban, oktatótermünkben a termékek személyes átvételét ideiglenesen felfüggesztettük. Rendelések kiszállítása kizárólag GLS partnerünkkel lehetséges.
  • A GLS-nél bevezetett érintés nélküli kézbesítést (Contactless delivery) ingyenesen biztosítjuk.*
  • A COVID-19-től függetlenül valamennyi oktatótermünkben, irodánkban és raktárunkban megtalálható a fali kézfertőtlenítő.
  • Raktárunkban naponta többször végzünk fertőtlenítést, a raktári dolgozóinknak FFP3 légzés- és arcvédő maszkot és gumikesztyűket biztosítottunk.

Bízunk benne, hogy ezekkel az intézkedéssel is segítjük magunk, megrendelőink és környezetünk védelmét.

Együttműködését és bizalmát köszönjük!

defibrillatorok.hu112defibrillator.hu112elsosegely.huelsosegelyhely.hudefisign.huzolldefibrillator.hu csapata nevében Zakariás Zoltán Operatív igazgató

2020-03-10

* Felhívjuk figyelmüket, hogy ez a megoldás csak a szkennerrel történő fizikai érintkezésre vonatkozik, tehát sem a készpénzes, sem a bankkártyás fizetést nem érinti.