112Defibrillátor.hu blog

LIFEPAK CR PLUS INDIKÁTOR JELZŐK

Zakariás Zoltán
2023.03.07 18:13
LIFEPAK CR PLUS INDIKÁTOR JELZŐK

Jelenleg jelentős szállítási problémákkal kell szembenéznünk, ami azt jelenti, hogy a CHARGE-PAK egységek szállítási ideje nem garantálható.

Ennek okai a termelés ideiglenes leállása a koronavírus-járvány idején, valamint az anyagi éserőforrás korlátok.

Készleteinkről ide kattintva tájékozódhat

A CR Plus indikátor jelentése

Négy jelzőfény jelenhet meg, amikor a defibrillátor ki van kapcsolva. Ezek lehetővé teszik, hogy a defibrillátorra pillantva meghatározza, hogy készen áll-e a használatra, vagy éppen figyelmet igényel.

 

Az OK felirat akkor jelenik meg, ha a defibrillátor ki van kapcsolva és használatra kész.

Amikor a piros elem szimbólum először megjelenik a CR Plus-on, a készüléknek valójában 25 sokkot még képes leadi! Vészhelyzetben még használhatja a készüléket. Minél hamarabb cserélje a CHARGE-PAK egységet!

Ha a piros elem szimbólum és egy háromszög figyelemjelző látható, a belső akkumulátor töltöttsége lecsökkent! 6 sokk marad hátra. (amikor ez először megjelenik a készüléken).
Ez már a defibrillátor további üzemeltetését veszélyezteti. Tartós lemerülés esetén a belső akkumulátort már nem biztos, hogy fel lehet tölteni a CHARGE-PAK telep egységével!

Amennyiben csavarkulcs jelző jelenik meg, akkor valamilyen körülmény megakadályozza a defibrillátor normál működését! (ha a CHARGE-PAK cserét követően ez látható, a többi ikon viszont nem, akkor ez a hiba gazdaságosan javítható szervizünkben)

Készletekről ide kattintva tájékozódhat