Celox Z-Gauze vérzéscsillapító kötszer

Celox Z-Gauze vérzéscsillapító kötszer
Celox Z-Gauze vérzéscsillapító kötszer
Raktáron 2 db
Nettó:22 700 Ft Bruttó:28 829 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Celox Z-Gauze, hemosztatikus kötszer. Gyors, biztonságos vérzéscsillapító erős vérzések esetén. Nem termel hőt (a korábbiakkal ellentétben)!

Gyártó
Medtrade Products Ltd. - Nagy-Britannia
Cikkszám
CELZF
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletes tulajdonságok

Celox Z-Gauze, hemosztatikus kötszer. Gyors, biztonságos vérzéscsillapító erős vérzések esetén. Nem termel hőt (a korábbiakkal ellentétben)! A korábbi hemosztatikus generációkkal ellentétben a Celox alkalmazható fej, nyak és mellkasi sérüléseknél is! Használatához telefonos, online vagy személyes konzultáció kérhető (használat előtt, előzetesen, NEM akut helyzetben)! Alkalmazása során az erős vérzés helyszínén másodperceken belül elindul a vérzéscsillapítás, ragacsos, gélszerű réteg gépződik. A Z alakban hajtogatott, 3 m hosszú kötszer könnyen méretre téphető. Időjárási körülményekre nem érzékeny, a sarkvidéken és a sivatagokban is alkalmazható, csapadék szintén nem befolyásolja a működését. Használható artériás és erős vénás vérzés esetén is.

Nemzetközileg minősített (NSN: 6510999986355), jelenleg a honvédségi (világviszonylatban) területeken legszélesebb körben használt vérzéscsillapító kötszer.

Adatok
Gyártó
Medtrade Products Ltd. - Nagy-Britannia
Cikkszám
CELZF